thanxs for viewing.njoy my writtin'.have a nice day :)

Sunday, 24 April 2011

graduation day ♬ ♪

  Assalamualaikum  


sekarang nie mimi semakin malas nak publish any posts.bila dah balik keje,bukak com pun kejap je.check fb,tkot ad berita penting tentang graduan SPM.cehh.bukak V5 punyer private group.tapi,as a token of remembrance all over my life,mimi nak tulis jgak psal.
GRADUATION DAY


sebab bagi mimi,maybe ini pengalaman yang takkan boleh di replay back in my teen.bila terima surat untuk graduasi,mimi serba salah.nak pergi ke tak nak ??lagipun,both of my parents keje.


then,mimi n nini decide untuk pergi bersama.mmg tak dapat dipisahkan.hehe.
so,awl pagi ag mimi pergi umah nini utk ambik nini comeyl yang blum ciap packing.nini bawak byk barang.HAHA.sbb dye comeyl.


mimi yang belum breakfast ag mula lar komen2 sama nini.hehe.actually,nak sangat ase breakfast meal at mc donalds.lapa sgt.nak parking tue punyerlah susah.biaselah,menuntut ilmu utk test JPJ shaja,bukan  utk diguna.huhu.






nampak tak muka excited utk makan breakfast?


yahaila ◕‿◕


bila da siap makan,kami pun smpat singgah kat Pustaka Seri Intan [PSI].mimi smpat beli buku Mathematics form 3 untuk adek dorm mimi.
then,




ttbe je mimi decide nak beli satu kek utk adek2 dorm mimi yang tersayang neh.yelah,lama dah tak jumpa,rindu tahap melampau ase.waaa...sedih


umm..so,beli lar kek di Lotti Cake ek name kdai tue,izni?hehe.lupa lar.suda nyanyuk!kek black forest.yummy..


then,pegi ambik fatma utk ke pasir puteh.lam perjalanan fatma sempat belanja mimi n nini slurpee n mentos kt kdai seven eleven a.k.a tmpat keje fatma.tengs to maa.


on the way tue,macam2 gelagat,aksi dan karenah nini n maa.HAHA.shinggakan smpat ad moment dgn bangla yang jaga jalan.ape daa?hehe


the most thing yang tak boleh mimi nak lupa,bila bdepan ngn JPJ.yahaila.takuttt.sbb actly,mimi,nini n maa tak pkai pun seatbelt.before tue,maa smpat cakap,"maa mlslar nk pkai seatbelt kalau mimi pom xpakai".


ayark.adush3.nseb baek nini smpat tarik mimi punyer seatbelt.klu x,tersengih-sengihlar jawabnya.Alhamdulillah.


smpai kt skola mimi,kami trus pergi ambik jubah n bayar pendaftaran utk graduasi dgn Cikgu Zanisah.mase tue,jmpa kawan2 yang da lame tak bertemu mata.


siap semua,mimi pom pergi jumpa adek2 dorm lam kul 6 lbh.msuk dorm.sebak ase.da lame tak tdur kt katil single uh.waaa...borak ngn adek2.aisyah,zati kcik,zati bsar,idayu.


then,pegi makan kat dm.actually,rmai yang kuar mase ptg after reheasal tapi,mimi mls.sbb mimi lbih rajin utk mkn kt dm.HAHA.


byak perubahan kat skola,esp students.yup.


malam tu,mimi xbuat apa2 selain pergi ke gerai2 utk makan.asyik makan.xpe,biar lbih sihat berkali-kali ganda.


borak2 ngn budak kcik aisyah n yurnx.seronok..lam kul 10 lbih mimi,aisyah,yati pergi DM utk ambik kek tdi..


then,tggu adek2 blik utk celebrate dyeorg.makan2 kek.plus ad lina n adda.btambah meriah n havoc.brbual mcm dlu2 ngn mahah n ain serta adek2.











ttbe ad signature.


lpas kyg membutal,siap men2 ngn aisen.best.kteorg pun tdur.zzzzz...
mimi tdur ngn zati besar di sebelah kiri n aisyah di sebelah kanan.SERONOK.




bgun lam kul 6 lbih,solat subuh n mandi.bsiap sedia utk grad ♬ ♪ ♩ ♫
mimi pkai baju simple je,pink.bju tue aunt mimi yang kasi.sbg penghargaan,mimi pkai pd hari yang berharga buat mimi..tengs aunt.


walaupun graduation day terasa hambar,tp,mimi ttp syok sbb dpt jmpa kawan.



 ♥ ♥ ♥


 ♥ ♥


 ♥





 ♥ nini,elmy,farah,maa ♥


 ♥ yati n mimi ♥


 ♥ mimi n noni ♥


 ♥ widad n mimi ♥


mimi n zatie besar


 ♥ mimi n leng ♥


 ♥ mimi n sayra ♥


 ♥ mimi n yati ♥ 


 ♥ mimi n nini ♥


 ♥







1 comment:

  1. hohohoo...nice story..muah3..
    lotti la name kdai tu..ish bdak nie...banglaa tu ur che abg kan kan kan..hehheee

    ReplyDelete